Dekliščina

Ena izmed najboljših stvari za bodoče neveste je najti izgovor za druženje s prijateljicami.
Zadnja leta je postala zelo priljubljena oblika dekliščine potovanje v bližnja večja živahna mesta. Kaj pa, ko so prijateljice časovno omejene in vse nikakor ne morete najti termina, ki bi vam omogočal, da praznujete dva dni skupaj?




Z vami bomo delili ideje, kako praznovati nepozabno dekliščino, za katero ni treba zapraviti celega premoženja.

Ostanite v svojem kraju.
Slovenija ponuja krasne kotičke, kjer boste lahko uživale v večeru.

Rezervacija mize v restavraciji, ki je še nisi imela priložnost preizkusiti, slišala pa si že veliko priporočil. Uživanje v dobri hrani in pijači ob družbi svojih prijateljic te bo popeljalo v lepe spomine preteklosti in ustvarilo mnoge novih.

undefined

Svojega bodočega moža lahko prosiš, da ti omogoči prost večer in organiziraš zabavo kar doma.
Pripravite kozarčke in sestavine za mešanje najljubšega koktaila. Dekorirajte stanovanje z okraski, namenjenimi dekliščini. Ne dvomimo, da bodo prijateljice pripravila zabavne igre, primerne za dekliščino. Slike iz preteklosti so še vedno vsakogar nasmejale.

undefined

Kaj pa rezervacija razvajanja v spa-ju? Tretma obraza, masaža, pedikura, manikura in nazdravljanje s šampanjcem. Naj vsaka izbere tretma, ki bi ji najbolj ustrezal. Skupni kotički za sproščanje v spa-ju pa bodo ponovno obudile vse lepe izkušnje, ki ste jih doživele skupaj.


undefined

Če bi ti le uspelo vsaj za eno noč dobiti prijateljice na kupu, predlagam, da se zapeljete do Goriških Brd. Tradicionalne dobrote in pokušanje lokalnih vin bo gotovo vodilo do sproščene, nepozabne zabave. Ne pozabite, da vam naslednji dan ne bo potrebno zgodaj vstati. Vikend boste lahko zaključile z dobrim zajtrkom.

undefined

Movie night
Izberi filme, ki jih obožuješ ali najljubše nadaljevanke, kot je Sex and the city in nanizanka Friends, ter povabi svoje prijateljice. Večer lahko popestriš s pijačo, dekoracijo prostora v stilu zabave in prigrizki.

undefined

Zabava nočnih klubov. Se spomniš nepozabnih večerov, ko je bilo pijače malo preveč? Takšni večeri imajo vedno kakšno prigodo, ki ti bo ostala v spominu za vse življene.
Naj se večer začne že zgodaj in obiščite bar, ki ga še nisi imela priložnost obiskati. Ko bo čas za nočno zabavo, se prepustite ritmu glasbe po vašem okusu. Ljubljana se polni s klubi različne zvrsti glasbe in za vsakogar se bo kaj našlo.

undefined


Za vse tiste, ki si želite vikend oddiha s prijateljicami, bomo kmalu predstavili nove predloge najbolj popularnih.

Divine Travel