Najdita popolno poročno destinacijo

Prii agenciji Divine Travel razumemo, da nista niti dva para enaka, zato vama bomo pomagali izbrati med števinimi paketi na naših izbranih destinacijah za poroko v tujini. Naša ekipa ima dolgoletne izkušnje in podrobno pozna vse ponujene poročne lokacije, da vama bo lahko strokovno svetovala pri izbiri tiste, ki bo vsem pisana na kožo.

Mauritius
Mauritius
Mauritius
Mauritius
Mauritius

Otok Mauritius ni le otok turkiznega morja, belih peščenih plaž in luksuznih hotelov. Podala vas bo želja po raziskovanju otoka pestrih zgodovinskih znamenotosti, kulturna in geografska znamenitost in skoraj neomejene aktivnosti, ki vas bodo odvrnile od poležavanja na plaži ali ob bazenu.

Poročni paketi
Od 2.400 € na osebo
Poročni paketiVeč o destinaciji
Zanzibar
Zanzibar
Zanzibar
Zanzibar

Zanzibar je osupljivi otokski raj, ki se nahaja ob obali Tanzanije. Poznan po svojih nepopisnih peščenih plažah s kristalno turkizno vodo in bogati kulturni dediščini, Zanzibar ponuja edinstveno mešanico zgodovine, naravne lepote in živahnega lokalnega življenja.

Poročni paketi
Od 2.900 € na osebo
Poročni paketiVeč o destinaciji
Sejšeli
Sejšeli
Sejšeli
Sejšeli
Sejšeli

Sejšele sestavlja 115 otokov na zahodnem delu Indijskega oceana. Glavni otok Sejšelov je otok Mahe, kjer je tudi letališče, okoli glavnega otoka pa ležijo preostali granitni otočki. Navdušila vas bo narava otoka, lepe bele peščene plaže in mešanica kultur prebivalstva, ki vsak zase prispevajo k posebnim čarom otoka.

Poročni paketi
od 2.600 € na osebo
Poročni paketiVeč o destinaciji
Grčija
Grčija
Grčija
Grčija
Grčija

Grčija je ena najbolj priljubljenih destinacij za izbor oddiha. Sestavljajo jo kar 3.000 otokov, med katerimi lahko izbirate otoke primerne za potovanje z otroki, otoki najlepših plaž, znani otoki po porokah v Grčiji in poročnih potovanjih ali ljubitelje arhitekture, lokalnih jedi in grške kulture. Grčija leži na južnem delu Evrope, kjer otočki ležijo v Agejskem in Ionskem morju. Glavno mesto Grčije so Atene, ki so tudi največje.

Poročni paketi
1.450 € na par
Poročni paketiVeč o destinaciji
Amerika
Amerika
Amerika
Amerika
Amerika

ZDA so zvezna republika v Severni Ameriki. Združuje jo kar 50 zvezenih držav. Glavno mesto je Washington. Najbolj znana je po svojih velemestih kot so New York, Los Angeles, San Francisco, Las Vegas, ter naravnih parkih kot so Grand Canyon, Bryce Canyon, Monument Valley, Yellowstone in Death Valley. Razteza se med Atlantikom na vzhodu ter Tihim oceanom na zahodu, severno mejo pa si deli s Kanado in južno z Mehiko. Uradni jezik je angleščina, vera večinoma protestanti, sledijo rimokatoliki, prebivalstva pa je vse skupaj okoli 302 miljona. Lokalna valuta je ameriški dolar. Havaji so edina država v ZDA, ki je v celoti otok. Imajo okoli milijon tristo prebivalstva in so se ZDA pridružili 21. Avgusta 1959. Havaje sestavlja 137 otokov, večina ni poseljenih. Ima 8 večjih otokov: Niihau, Kauai, Hawaii – Big Island, Maui, Oahu, Lanai, Molokai in Kahoolawe. Večina otokov je vulkanskega in koralnega izvora. Imajo tropsko podnebje, deževna doba je od oktobra do aprila, sušna doba pa traja od maja do oktobra.

Karibi
Karibi
Karibi
Karibi
Karibi

Karibi zavzemajo več kot 700 otokov karibskega morja. Le 2 % karibskih otočkov pa je poseljenih. Največ prebivalcev je afriških sužnjev, ki so jih pripeljale evropske kolonije in so po končanem suženjstvo na otokih tudi ostali. Ležijo jugovzhodno od Mehiškega zaliva, vzhodno od severne Amerike in severno od južne Amerike. Najbolj znani karibski otočki so Jamaica, Barbados, St Martin, Antigua, St Lucia, Bahami, St Vincent, Trinidad Tobago in še mnogi drugi.

Poročni paketi
od 1.350 € na par
Poročni paketiVeč o destinaciji